Hoe inschrijven?

OPGELET! Door een beslissing van de regering zullen de datums voor 19-20 aangepast worden

Kinderen personeel, broers en zussen: inschrijven in januari 2019 bij de directie

Alle anderen: Twee stappen in maart en april 2019

Stap 1: aanmelden

Meld je kind tussen 1 en 29 maart 2019 aan via de computer op www.naarschoolinlier.be. Wij doen dat graag samen met jou op onze school bij een aanmeldgesprek, maak een afspraak met de directie!

Na die aanmelding krijg je in april bericht. Is er plaats? Kom dan inschrijven op school tijdens de schooluren tussen 5 mei en 24 mei 2019. Is er geen plaats, dan wordt gekeken welke je tweede of derde schoolkeuze is en wordt dit voorgesteld. Je naam komt dan op een wachtlijst voor onze school. Zodra er een plaatsje vrij komt bellen wij je op.

Laat maart niet voorbijgaan, anders kan je pas vanaf 28 mei inschrijven – als er nog plaatsjes over zijn.

Stap 2: inschrijven

Zodra je bericht hebt gehad dat je kunt inschrijven in onze school, ben je in principe zeker van de plaats. Je kan je kind dan vanaf 6 mei tot 24 mei 2019 tijdens de schooluren  komen inschrijven. Maak hiervoor even een afspraak.  Breng ISI+kaart of kidsID mee.

Laat mei niet voorbij gaan, anders gaat je plaats naar iemand op de wachtlijst.

Vrije inschrijvingsperiode vanaf 28 mei 2019

Heb je de aanmeldingsperiode gemist?  => Je kan vanaf 28 mei 2019 alsnog inschrijven, want dan start de vrije inschrijvingsperiode. We raden je aan zo lang niet te wachten en zeker in maart 2019 aan te melden, want de school is reeds goed gevuld. Er zijn niet zo veel lege stoeltjes over.

Opgelet!

Ook peuters geboren in 2017, die pas vanaf september 2020 instappen in de school, melden dit schooljaar al aan, om zeker te zijn van een plaatsje.